Team

Dr. Lien Mestach

Dermatoloog

Dr. Mestach studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven waar zij in juni 2014 met grootste onderscheiding promoveerde als arts. Ze studeerde af als dermatoloog in juli 2018.

Dr. Mestach is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venerologie en The European Academy of Dermatology and Venereology.

Dr. Mestach kan je bereiken van maandag tot en met donderdag.

Ze is wel geaccrediteerd, niet geconventioneerd.

Dr. Nele Cattaert

Dermatoloog

Dr. Cattaert studeerde in 2004 af als arts aan de Katholieke Universiteit Leuven en promoveerde er in 2008 als dermatologe.

Ze is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie.

Naast het beoefenen van de algemene dermatologie heeft ze een bijzondere interesse voor kinderdermatologie.

Dr. Cattaert kan je bereiken op maandag, donderdag en vrijdag. Dr. Cattaert is deels verbonden aan het Heilig Hart Ziekenhuis te Lier.

Ze is wel geaccrediteerd, niet geconventioneerd.

Dr. Kyra Smets

Dermatoloog

Dr. Kyra Smets studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven waar zij in juni 2016 met grote onderscheiding promoveerde als arts. Ze studeerde af als dermatoloog in juli 2020.

Dr. Smets is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venerologie en The European Academy of Dermatology and Venerology.

Dr. Smets kan je bereiken op dinsdag, woensdag en vrijdag. Zij is deels verbonden aan het AZ Herentals.

Vanaf september komt Dr. Smets ons team versterken. Tijdens haar proefperiode tot eind december zal zij consultaties doen aan conventietarief. Vanaf januari zal zij ons team definitief versterken en net als de andere artsen wel geaccrediteerd, niet geconventioneerd werken.


Lies Seynaeve

Secretaresse

Medewerkster sinds 2016.

Ze staat elke voormiddag met een glimlach voor u klaar voor het maken van een afspraak en het beantwoorden van uw vragen.