/   T E A M  

 /  D R .   N E L E   C A T T A E R T

 /  D E R M A T O L O O G  

Dr. Cattaert studeerde in 2004 af als arts aan de Katholieke Universiteit Leuven en promoveerde er in 2008 als dermatologe. 

Dr. Cattaert is deels verbonden aan het Heilig Hart Ziekenhuis te Lier. Ze werkte meer dan tien jaar in haar eigen praktijk in Lier. In januari 2020 startte ze samen met Dr. Mestach de praktijk in Nijlen. 

Ze is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie.

Dr. Cattaert kan je bereiken op maandag, donderdag en vrijdag. 

Ze is wel geaccrediteerd, niet geconventioneerd. 

 /  D R .   L I E N   M E S T A C H

 /  D E R M A T O L O O G  

Dr. Mestach studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven waar zij in juni 2014 met grootste onderscheiding promoveerde als arts. Ze studeerde af als dermatoloog in juli 2018.  

Ze werkte in praktijken in Herent en Oud-Heverlee tot ze in januari 2020 samen met Dr. Cattaert de praktijk in Nijlen oprichtte. 

Dr. Mestach is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venerologie en The European Academy of Dermatology and Venereology. 

Dr. Mestach kan je bereiken van maandag tot en met donderdag.  

Ze is wel geaccrediteerd, niet geconventioneerd. 

 /  D R .   K Y R A  S M E T S

 /  D E R M A T O L O O G  

Dr. Smets studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven waar zij in juni 2016 met grote onderscheiding promoveerde als arts. Ze studeerde af als dermatoloog in juli 2020. 

Dr. Smets is deels verbonden aan het AZ Herentals.  

Ze is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venerologie, The Belgian Society of Pediatric Dermatology en The European Academy of Dermatology and Venerology. 

Dr. Smets kan je bereiken op dinsdag en woensdag. 

Eind 2024 zal Dr. Smets de praktijk verlaten om na een verhuis dichter bij haar jonge gezin te gaan werken. Wij wensen haar, na jaren van aangename samenwerking, het allerbeste toe. Haar patiënten kunnen terecht bij onze nieuwe collega Dr. Engelen.

Ze is wel geaccrediteerd, niet geconventioneerd.

/ D R .    S O F I E   E N G E L E N

/ D E R M A T O L O O G

Dr. Sofie Engelen rondde haar opleiding geneeskunde af aan de Katholieke Universiteit te Leuven in 2019 met grootste onderscheiding. In oktober 2019 startte zij haar specialisatie tot dermatoloog. 

Na het afronden van haar opleiding eind 2024 zal zij ons team vervoegen vanaf januari 2025. Patiënten van Dr. Smets zullen bij Dr. Engelen terecht kunnen voor hun verdere opvolging. 

Dr. Engelen zal in de praktijk aanwezig zijn op dinsdag en vrijdag. 

Ze is wel geaccrediteerd, niet geconventioneerd. 

 / D R .  L Y N N   D E   R O E C K

 /  P L A S T I S C H   C H I R U R G

Dr. Lynn De Roeck behaalde haar diploma geneeskunde met grootste onderscheiding aan de Universiteit van Antwerpen in 2014. Zij specialiseerde zich in de plastische, reconstructieve en esthetische heelkunde in het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen en het Universitair Ziekenhuis te Leuven Gasthuisberg.

Zij vervolmaakte haar opleiding in Londen met een microchirurgische training in het gerenommeerde Royal Marsden Hospital gedurende een jaar. 

Dr. De Roeck is werkzaam in het Heilig Hartziekenhuis te Lier en het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen.

Dr. De Roeck zal 1 keer per maand consultatie houden bij ons in de praktijk vanaf maart 2024. Hiervoor geldt geen patiëntenstop. Voor een afspraak bij haar kan je mailen naar info@dermatologienijlen.be of klikken op deze link. / E L L E N

/ V E R P L E E G K U N D I G E

Sinds oktober 2023 ondersteunt Ellen de dokters bij het verwijderen van hechtingen, opvolging van wratjes, fotodynamische therapie, wondzorg, ...

Ellen werkte sinds 2001 als vroedvrouw en kinderverpleegkundige in het ziekenhuis. De ervaring die ze hier opdeed, in combinatie met haar opleiding tot medisch pedicure en schoonheidsspecialiste, zullen bij ons in de praktijk zeker van pas komen. 

  /  L I E S

/  S E C R E T A R E S S E  

Administratief en medisch medewerkster sinds 2016.
Ze staat op dinsdag, woensdag en donderdag met een glimlach voor u klaar voor het inboeken van een afspraak en het beantwoorden van uw vragen. 


 /  E L I E N 

 /  S E C R E T A R E S S E  

Administratief en medisch medewerkster sinds 2024.  
Ze staat op maandag, woensdag en vrijdag voor u klaar om met plezier u verder te helpen bij het maken van afspraken en het beantwoorden van uw vragen. 

Kostenassociatie Dermatologie NijlenKesselsesteenweg 58, 2560 NijlenOndernemingsnummer: BE0739805241BA beroep via Amma Verzekeringen - Protectas Risk Management
BA uitbating via Amma Verzekeringen - Protectas Risk Management